OMEP European conference 2024
Kristianstad

Save the date
OMEP European Conference and Assembly 2024.
Sustainability from the Start

Datum: 24 -26 april, 2024
Plats: Högskolan Kristianstad

Länk till konferensens hemsida: http://www.hkr.se/omep_2024 

Svenska OMEP och Högskolan Kristianstad bjuder in till en internationell konferens för forskare, studenter, pedagoger och beslutsfattare med ett genuint intresse för hög kvalitet på utbildning, omsorg och inte minst utbildning för hållbar utveckling för barn i åldrarna 0–8 år.

Förutom presentationer av forskning, utvecklingsprojekt och praktiska exempel från förskola och andra verksamheter med fokus på hållbar utveckling, kommer det finnas möjlighet att besöka förskolor och göra studiebesök på platser med inriktning hållbar utveckling.

Är du intresserad av att presentera något? Call for papers är öppet till 15 januari 2024. Läs mer på hemsidan via länken ovan.

Vill du vara med på konferensen? Gå in på hemsidan (se länk ovan) och anmäl dig.

Under konferensen kommer även kursen “Hållbarhet från början” presenteras. Den är resultatet av ett Erasmus+projekt. Kursen är tillgänglig online via appen ECE Academy. Den är utarbetad av ledande experter och förskollärare för att förse pedagoger med kunskap och verktyg för att integrera undervisning om hållbar utveckling i förskolan.

Välkommen till OMEP 2024 på Högskolan Kristianstad!